Ezt figyeld! Nem is kell figyelned az árfolyamokat, árszinteket. Berajzolják helyetted mások.

Hallottál már a technikai elemzésről? Gondolom igen, ha ezen az oldalon vagy. Olyan tippem van, amire bár lehet gondoltál, de ideje más megközelítésbe is helyezni. Spórolj időt magadnak és szerezd be a technikai elemzéshez kapcsolódó támasz/ellenállás szinteket, trend vonalakat, alakzatok jelzését a már meglévő rendszerekből, profiktól. Mutatom miről van szó!

Kövesd a profikat a tőzsdei kereskedők közösségi oldalán

A Stocktwits.com -on érdemes átnézni azt, hogy a többi trader hová húzza be a trend vonalait, vagy éppen ők mit látnak a charton. Mindig is tudni akartad a többiek milyen vonalat tekintenek ellenállásnak / támasznak? Akkor itt a megoldás? Tudod, bármennyire jó trader lehetsz, ha a több trader, befektetőnek adott vonal nem mond semmit, akkor bizony várhatod a csodát. Hogy használd a StockTwits oldalt?

  • Figyeld adott devizára/instrumentumra az elemzéseket, grafikonokat
  • Akinél többször láttad, hogy minőségi munkát végez mentsd le, és kövesd a posztjait.

A vonalak mellé magyarázat is kell?

Az investing.com oldalon a forex fülre kattintva eléred az elemzéseket. Ahol rákattintva a címre vagy az adott elemző profiljára láthatod a várakozásokat. Szerencsére az elemzéseiket grafikonokkal szemléltetik és behúzzák a megfelelő vonalakat. Ez is már jó támpontot ad számodra. Sőt még be írják a lekereskedhető szinteket, amikre érdemes lesz figyelned. Az oldal azért is jó, mert ide főleg tapasztalt elemzők töltik fel az elemzéseiket.

Nézd át a tippeket! Nincs is más hátra, mint kereskedni. A cikk megjelenését támogató Swiss Markets egy rövid regisztráció után már kereskedni is tudsz. Kattints ide és regisztrálj hozzájuk!

By | 2017-12-27T20:09:58+00:00 október 3rd, 2017|Tőzsde hírek|0 Comments