Így tudsz még többet profitálni az aranyból – sőt javítani a hozamaid!

Török puccs (kísérlet), terrortámadások, brexit, EU problémák (olasz bankrendszer a csőd szélén)… ezek mind mire vannak egyedül pozitív hatással? Az arany árfolyamára, árára! Már adott is egy löketet az aranynak az előbb említett tényezők, és már kétszámjegyű emelkedésen van túl ebben az évben. Miből lesz “extra profitod”?

Kezdjük először az elején. A kereskedéssel. Sok elemző mondja azt, hogy az arannyal nagyot bukni nem tudsz egyrészt hosszútávon, másrészt most rövid távon is nagyon érdekes sztori. Most a fenn említett problmák hajtják fel az árfolyamot, hamarosan pedig a picit meglóduló infláció is fel fogja hajtani. Már jöhet is a következő gondolatod, hogy oké, ez mind szép és jó, de mi van akkor, ha mégis rossz irányba fogom meg, vagy későn szállok be?

Egyrészt erre több megoldás is létezik:

  1. Mivel nem egyenes vonalban emelkedik az árfolyam, így több lépcsőban is megfoghatod az árfolyam mozgást, sőt így kevesebb tőkét is kell egy-egy pozícióra rátenned.
  2. Ne csak arannyal kereskedj, diverzifikációról remélem hallottál.
  3. Van egy cég, aki minden kereskedésed után fizet meghatározott összeget. Így növelheted a nyerési rátádat, és stabil bevételed míg az árfolyam fel-le mozog. Olvasd tovább!

Az utolsó 3. pontról lesz most szó. Ezt hívják “rebate programnak”. Az Fxrebateservice.com (van magyar supportja) adja neked azt a szogáltatást, hogy minden lezárt kereskedésed költségéből visszakapsz meghatározott összeget. Kattints ide és vedd igénybe szogáltatásukat!

Az arany árfolyama:

arany_broker

Fotó: Flickr

By | 2017-12-27T20:09:59+00:00 augusztus 23rd, 2016|Szponzorált tartalom, Tőzsde hírek|0 Comments